Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Κριθαρότο με σάλτσα φέτας και λιαστές τομάτες




Υλικά 
200 γρ Κριθαράκι ολικής άλεσης
100γρ Τυρί φέτα
5-6 Λιαστές τομάτες με το λάδι τους(1-2 κουταλιές)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Βράζουμε το κριθαράκι σε αρκετό αλατισμένο νερό για 10-12 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το τυρί, τις λιαστές τομάτες με το λάδι τους μαζί με λίγο νερό από το κριθαράκι που βράζει και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα μας, ρίχνουμε το κριθαρακι στο τηγάνι,  με μια τρυπητή κουτάλα (χωρίς να το στραγγίσουμε) και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες