Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Στριφτά σφολιατάκια


Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
125gr τυρί κρέμα
1 μικρό κρεμμύδι
3 φέτες γαλοπούλα
100gr τριμμένο τυρί
Ρίγανη
Πιπέρι
Πάπρικα

Απλώνουμε στο φύλλο σφολιάτας το τυρί κρέμα. Ψιλοκοβουμε το κρεμμύδι και τις φέτες γαλοπούλας και τα ρίχνουμε πανω στο τυρί κρεμα, μαζί με το τριμμένο τυρί, τι ρίγανη και τη πάπρικα. Τυλιγουμε το φύλλο σφολιάτας σε ρόλο, το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200c για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες