Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, λαδοτύρι και τρούφα




300γρ. σπαγγέτι
70γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης 
100 ml κρέμα γάλακτος 
Καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum) 
Αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, για όσο χρόνο λέει στην συσκευασία τους.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος με λίγο νερό από τα μακαρόνια, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε μέχρι να δέσει. Μόλις είναι έτοιμη ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι,  με μια τρυπητή κουτάλα (χωρίς να τα στραγγίσουμε) και τρίβουμε αρκετό τυρι. Σερβίρουμε την μακαρονάδα και ρίχνουμε από πάνω την τρούφα κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες