Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Καρμπονάρα αλλά Ελληνικά





Υλικά  (για δύο άτομα)
300γρ. Μακαρόνια
150γρ. Μπέικον
150γρ. Παρμεζάνα
300γρ. Μανιτάρια
250ml Κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά Βούτυρο
ψιλοκομμένο μαϊντανό 
Αλάτι
Πιπέρι

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το μπέικον και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε. Σουρώνουμε τα μακαρόνια μόλις είναι έτοιμα και τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα μανιτάρια με το μπέικον,  προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος ρίχνουμε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

NGradio

Αναγνωστες