Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Ταλιατέλες με σάλτσα τυριού και ντομάτα




Υλικά 
250 γρ Ταλιατέλες
150γρ Τυρί φέτα
1 Ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/4 ποτήρι από το νερό που βράζουν μακαρόνια
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο λέει η συσκευασία τους.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το τυρί, τη ντομάτα, την ρίγανη και το θυμάρι, μαζί με λίγο νερό από τα μακαρόνια που βράζουν και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα μας, ρίχνουμε τις  ταλιατέλες στο τηγάνι,  με μια τρυπητή κουτάλα (χωρίς να τις στραγγίσουμε) και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε στα πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

NGradio

Αναγνωστες