Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μπισκότα Σοκολάτας




1 κούπα Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
½ κούπα Ζάχαρη
½ φλυτζάνι γάλα
30 γρ βούτυρο λιωμένο
½ φλυτζάνι Κακάο σκόνη
1 Βανίλια

Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί. Αν δούμε ότι η ζύμη είναι  λίγο νερουλή προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί (ή  το καλύπτουμε με λαδόκολα) και ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα αφήνοντας αρκετό χώρο ανάμεσα και με βρεγμένα δάχτυλα σχηματίζουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά και για άλλα 10 λεπτά στους 150 βαθμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες