Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Special Ομελέτα



Υλικά
4 Αυγά
100γρ Μπέικον
250γρ Σπανάκι
150γρ Μανιτάρια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
1φλ. παρμεζάνα τριμμένη ή κεφαλοτύρι
2-4 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι

Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το σπανάκι και την πιπερια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και μόλις πάρουν λιγό χρώμα ρίχνουμε τα αυγά και την μισή παρμεζάνα. Ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά, σερβίρουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες