Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Cheesecake



Υλικά
250γρ μπισκότα Digestive
120γρ βούτυρο λιωμένο
700γρ τυρί κρέμα
250γρ κρέμα γάλακτος
70γρ  ζάχαρι άχνη

Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκατοστών και το πιέζουμε καλά να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου η κρέμα να δέσει και να μοιάζει με σαντιγί. Γεμίζουμε με αυτή το τσέρκι πάνω από το μπισκότο και την αφήνουμε στο ψυγείο, για 2 ώρες, για να σφίξει η κρέμα. Τέλος αλείφουμε την επιφάνεια της με μαρμελάδα της επιλογής μας.

1 σχόλιο:

ELEUTHERIA1988 είπε...

hello!i love your blog..!i follow you..can you follow me?thnks..its so important to meet new ppl!http://thestyle-guide.blogspot.com/

Αναγνωστες