Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Κρασομεζές με χοιρινό


Υλικά
800γρ Χοιρινό (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
400ml λευκό κρασί
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά λωρίδες
300γρ. κεφαλοτύρι
Μπούκοβο
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τα κομμάτια του χοιρινού μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές , τα σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μαζί με το κρέας  και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε το μπούκοβο, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά ,προσθέτουμε το κεφαλοτύρι ανακατεύουμε με μία κουτάλα για 2-3 λεπτά και το σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

NGradio

Αναγνωστες