Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τρουφάκια καρύδας


Υλικά
300γρ Σοκολάτα γάλακτος
80γρ Σοκολάτα κουβερτούρα
100ml κρέμα γάλακτος
Τριμμένη καρύδα

Λιώνουμε τις δύο σοκολάτες σε μπεν-μαρί. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και την προσθέτουμε στη σοκολάτα ανακατεύοντας διαρκώς. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί το βάζουμε σε ένα πλαστικό σκεύος και το αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο. Με ένα κουτάλι, παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις πλάθουμε σε στρόγγυλο σχήμα. Τέλος τα βουτάμε στην τριμμένη καρύδα, ώστε να πάει παντού και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνωστες